News Flash:

Inghetata de ciocolata cu stracciatella

4 Mai 2011
3237 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de ciocolata cu stracciatella
Ingrediente: 1 portie mousse de ciocolata 50 gr ciocolata (de orice fel: alba, neagra, cu lapte, cu arome) Mod de preparare: 1. Se da mousse-ul imediat dupa ce l-ati preparat la congelator pentru aprox. 2 ore. Se verifica sa fie semiinghetat. 2. Se topeste ciocolata pe abur. 3. Turnati in fir subtire ciocolata topita peste mousse-ul rece, amestecand repede in el, ca sa se rupa ciocolata bucatele. Ciocolata se va solidifica instant in contact cu mousse-ul rece. Veti obtine, astfel, straciatella. 4. Se da mousse-ul la congelator pana a doua zi, ca sa fie perfect inghetat. Datorita continutului mare de unt, nu va face gheata si nu trebuie amestecat in el cat sta la congelator. Veti obtine cea mai cremoasa inghetata pregatita in casa, fara aparatul de inghetata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

caramel castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3334 viz    0 com
4706 viz    0 com
2402 viz    0 com
1129 viz    0 com
2604 viz    0 com
3618 viz    0 com
3833 viz    0 com
1472 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019614 (s)