News Flash:

Inghetata de ciocolata cu stracciatella

4 Mai 2011
3267 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Inghetata de ciocolata cu stracciatella
Ingrediente: 1 portie mousse de ciocolata 50 gr ciocolata (de orice fel: alba, neagra, cu lapte, cu arome) Mod de preparare: 1. Se da mousse-ul imediat dupa ce l-ati preparat la congelator pentru aprox. 2 ore. Se verifica sa fie semiinghetat. 2. Se topeste ciocolata pe abur. 3. Turnati in fir subtire ciocolata topita peste mousse-ul rece, amestecand repede in el, ca sa se rupa ciocolata bucatele. Ciocolata se va solidifica instant in contact cu mousse-ul rece. Veti obtine, astfel, straciatella. 4. Se da mousse-ul la congelator pana a doua zi, ca sa fie perfect inghetat. Datorita continutului mare de unt, nu va face gheata si nu trebuie amestecat in el cat sta la congelator. Veti obtine cea mai cremoasa inghetata pregatita in casa, fara aparatul de inghetata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

caramel castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3389 viz    0 com
4880 viz    0 com
2442 viz    0 com
1166 viz    0 com
2660 viz    0 com
3713 viz    0 com
3905 viz    0 com
1546 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013787 (s)