News Flash:

Inghetata de ciocolata

31 Martie 2011
1414 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de ciocolata
Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si se fierb pe aburi pana la ingrosare. Se raceste, apoi se ingheata. Ingrediente: 3 oua, 10 g cacao, 150 g zahar, 1 pachet de zahar vanilat sau 1/2 baton de vanilie, 3 felii de ciocolata rase, 500 ml lapte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caramel castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1176 viz    0 com
3057 viz    0 com
1586 viz    0 com
2065 viz    0 com
5727 viz    0 com
1687 viz    0 com
1566 viz    0 com
4243 viz    0 com
1344 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013554 (s)