News Flash:

Inghetata de ciocolata

31 Martie 2011
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de ciocolata
Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele si se fierb pe aburi pana la ingrosare. Se raceste, apoi se ingheata.

Ingrediente:

3 oua,
10 g cacao,
150 g zahar,
1 pachet de zahar vanilat
sau 1/2 baton de vanilie,
3 felii de ciocolata rase,
500 ml lapte.

caramel castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

980 viz    0 com
2636 viz    0 com
1048 viz    0 com
1676 viz    0 com
5322 viz    0 com
1288 viz    0 com
1178 viz    0 com
3844 viz    0 com
1144 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012269 (s)

loading...