News Flash:

Inghetata de ciocolata

31 Martie 2011
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de ciocolata
Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele si se fierb pe aburi pana la ingrosare. Se raceste, apoi se ingheata.

Ingrediente:

3 oua,
10 g cacao,
150 g zahar,
1 pachet de zahar vanilat
sau 1/2 baton de vanilie,
3 felii de ciocolata rase,
500 ml lapte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

caramel castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1051 viz    0 com
2768 viz    0 com
1232 viz    0 com
1822 viz    0 com
5475 viz    0 com
1442 viz    0 com
1291 viz    0 com
4025 viz    0 com
1196 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013525 (s)