News Flash:

Inghetata de ciocolata

31 Martie 2011
1482 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de ciocolata
Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si se fierb pe aburi pana la ingrosare. Se raceste, apoi se ingheata. Ingrediente: 3 oua, 10 g cacao, 150 g zahar, 1 pachet de zahar vanilat sau 1/2 baton de vanilie, 3 felii de ciocolata rase, 500 ml lapte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caramel castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1216 viz    0 com
3129 viz    0 com
1650 viz    0 com
2142 viz    0 com
5791 viz    0 com
1735 viz    0 com
1632 viz    0 com
4320 viz    0 com
1393 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013051 (s)