News Flash:

Inghetata de ciocolata

31 Martie 2011
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de ciocolata
Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si se fierb pe aburi pana la ingrosare. Se raceste, apoi se ingheata. Ingrediente: 3 oua, 10 g cacao, 150 g zahar, 1 pachet de zahar vanilat sau 1/2 baton de vanilie, 3 felii de ciocolata rase, 500 ml lapte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

caramel castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1091 viz    0 com
2857 viz    0 com
1332 viz    0 com
1885 viz    0 com
5572 viz    0 com
1526 viz    0 com
1360 viz    0 com
4095 viz    0 com
1240 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017682 (s)