News Flash:

Inghetata de caramel

27 August 2012
2498 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana de zahar
2 cani lapte
3 galbenusuri
frisca batuta

Mod de preparare:

Se caramelizeaza 1 cana de zahar, apoi se adauga 2 cani lapte si se lasa pe foc pana se face sirop. Dupa usoara racire a siropului obtinut se adauga 3 galbenusuri pe rand si se mixeaza bine, apoi se mai lasa la racit putin. Cand ajunge la temperatura camerei, se amesteca totul cu frisca batuta si se da la congelator.
Se toarna inghetata in banale forme de cofrage pt. oua din plastic, obtinand astfel jumatati de ou pe care le-am unit dupa ce s-au congelat bine.
Inghetata de caramel pregatita de Adnia.




Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar lapte galbenusuri frisca batuta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3016 viz    0 com
3926 viz    0 com
2739 viz    0 com
5882 viz    0 com
2125 viz    0 com
2114 viz    0 com
4800 viz    0 com
10653 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1703 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026831 (s)