News Flash:

Inghetata de caramel

27 August 2012
2469 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana de zahar
2 cani lapte
3 galbenusuri
frisca batuta

Mod de preparare:

Se caramelizeaza 1 cana de zahar, apoi se adauga 2 cani lapte si se lasa pe foc pana se face sirop. Dupa usoara racire a siropului obtinut se adauga 3 galbenusuri pe rand si se mixeaza bine, apoi se mai lasa la racit putin. Cand ajunge la temperatura camerei, se amesteca totul cu frisca batuta si se da la congelator.
Se toarna inghetata in banale forme de cofrage pt. oua din plastic, obtinand astfel jumatati de ou pe care le-am unit dupa ce s-au congelat bine.
Inghetata de caramel pregatita de Adnia.




Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar lapte galbenusuri frisca batuta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2962 viz    0 com
3884 viz    0 com
2677 viz    0 com
5824 viz    0 com
2087 viz    0 com
2065 viz    0 com
4697 viz    0 com
9593 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1761 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035162 (s)