News Flash:

Inghetata de capsuni cu lamaie si portocale

31 Iulie 2012
1658 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cani capsuni feliate
1 cana zahar
1 lingura coaja rasa de portocala
1 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie verde
2 lingurite coaja rasa de lamaie
1/3 cana suc de portocale
2 linguri suc de lamaie verde
3 linguri suc de lamaie
3/4 cana apa

Mod de preparare:

Amestecam apa, zaharul si cojile rase, punem la fiert, iar in momentul in care incep sa clocoteasca dam focul la mic. Dupa 5-6 minute se strecoara siropul, se adauga sucul de portocale si de lamaie si se lasa la racit. Apoi se dau capsunile si jumatate din sirop prin blender, iar la final, si restul de sirop. Se toarna inghetata in forme si se baga in congelator. Dupa cateva ore este numai buna de servit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni zahar apa sirop blender inghetata forme congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034188 (s)