News Flash:

Inghetata de capsuni cu frisca si menta

20 Iunie 2014
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g capsuni
200 ml smantana pentru frisca
80 gr lapte condensat
7 linguri de zahar
1 lingurita zeama de lamaie
2 crengute menta proaspata
1 varf de cutit de sare

Mod de preparare:

Spala capsunile si curata-le de codite, apoi mixeaza-le cu ajutorul unui blender pana cand se zdrobesc bine. Pune smantana pentru frisca intr-un bol si amestec-o cu ajutorul unui tel cu laptele condensat si cu zaharul pana ce acesta se topeste. Adauga si praful de sare, apoi toarna piureul de capsuni amestecand continuu. Usor-usor, amestecul va incepe sa se intareasca. Adauga si zeama de lamaie si frunzele de menta tocate marunt. Toarna inghetata intr-o caserola si las-o la congelator cateva ore.
Scoate inghetata din frigider cu 20 de minute inainte sa o servesti la masa pentru ca ea sa se dezghete putin si sa capete o consistenta cremoasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete inghetata inghetata capsuni inghetata frisca inghetata casa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027511 (s)