News Flash:

Inghetata de capsuni

13 Mai 2011
3564 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de capsuni
Ingrediente: jumatate de kg de capsuni 250 gr zahar pudra 3 oua 3 linguri de lapte praf Mod de preparare: Bateti spuma albusurile de la 3 oua, dupa care adaugati fructele si zaharul. Amestecati bine, turnati laptele praf dizolvat in 200 ml de apa, iar la final galbenusurile. Amestecati totul si bagati inghetata la rece pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1019 viz    0 com
2075 viz    0 com
2244 viz    0 com
1147 viz    0 com
3491 viz    1 com
1084 viz    0 com
3062 viz    0 com
3462 viz    0 com
1464 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013898 (s)