News Flash:

Inghetata de capsuni

13 Mai 2011
3680 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de capsuni
Ingrediente: jumatate de kg de capsuni 250 gr zahar pudra 3 oua 3 linguri de lapte praf Mod de preparare: Bateti spuma albusurile de la 3 oua, dupa care adaugati fructele si zaharul. Amestecati bine, turnati laptele praf dizolvat in 200 ml de apa, iar la final galbenusurile. Amestecati totul si bagati inghetata la rece pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1050 viz    0 com
2120 viz    0 com
2288 viz    0 com
1191 viz    0 com
3594 viz    1 com
1115 viz    0 com
3118 viz    0 com
3611 viz    0 com
1512 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013809 (s)