News Flash:

Inghetata de capsuni

13 Mai 2011
3006 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de capsuni
Ingrediente: jumatate de kg de capsuni 250 gr zahar pudra 3 oua 3 linguri de lapte praf Mod de preparare: Bateti spuma albusurile de la 3 oua, dupa care adaugati fructele si zaharul. Amestecati bine, turnati laptele praf dizolvat in 200 ml de apa, iar la final galbenusurile. Amestecati totul si bagati inghetata la rece pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

932 viz    0 com
1968 viz    0 com
2126 viz    0 com
1043 viz    0 com
3164 viz    1 com
983 viz    0 com
2917 viz    0 com
3114 viz    0 com
1323 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012950 (s)