News Flash:

Inghetata de capsuni

13 Mai 2011
3440 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de capsuni
Ingrediente: jumatate de kg de capsuni 250 gr zahar pudra 3 oua 3 linguri de lapte praf Mod de preparare: Bateti spuma albusurile de la 3 oua, dupa care adaugati fructele si zaharul. Amestecati bine, turnati laptele praf dizolvat in 200 ml de apa, iar la final galbenusurile. Amestecati totul si bagati inghetata la rece pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

993 viz    0 com
2043 viz    0 com
2212 viz    0 com
1110 viz    0 com
3394 viz    1 com
1053 viz    0 com
3007 viz    0 com
3343 viz    0 com
1422 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012344 (s)