News Flash:

Inghetata de capsuni

13 Mai 2011
3270 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de capsuni
Ingrediente: jumatate de kg de capsuni 250 gr zahar pudra 3 oua 3 linguri de lapte praf Mod de preparare: Bateti spuma albusurile de la 3 oua, dupa care adaugati fructele si zaharul. Amestecati bine, turnati laptele praf dizolvat in 200 ml de apa, iar la final galbenusurile. Amestecati totul si bagati inghetata la rece pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

971 viz    0 com
2025 viz    0 com
2177 viz    0 com
1076 viz    0 com
3297 viz    1 com
1022 viz    0 com
2958 viz    0 com
3245 viz    0 com
1374 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1776 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020363 (s)