News Flash:

Inghetata de cacao

13 Mai 2011
1831 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de cacao
Ingrediente: 150 g zahar 2 linguri cu faina 2 linguri de cacao 250 ml apa 4 oua 4 linguri de zahar Mod de preparare: Se amesteca cele 150 g de zahar, faina, cacao si apa la foc mic pana se face ca o ciulama, apoi se pune la rece. Intre timp se bat spuma albusurile de la patru oua cu patru linguri de zahar. Amestecati cele patru galbenusuri ramase in compozitia cu cacao, apoi adaugati albusurile si se incorporeaza usor. Puneti inghetata la rece in castronase sau pahare si lasati-o cateva ore in congelator.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1754 viz    0 com
1033 viz    0 com
3679 viz    0 com
1050 viz    0 com
2120 viz    0 com
2288 viz    0 com
1190 viz    0 com
3594 viz    1 com
1115 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013577 (s)