News Flash:

Inghetata de cacao

13 Mai 2011
1728 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de cacao
Ingrediente: 150 g zahar 2 linguri cu faina 2 linguri de cacao 250 ml apa 4 oua 4 linguri de zahar Mod de preparare: Se amesteca cele 150 g de zahar, faina, cacao si apa la foc mic pana se face ca o ciulama, apoi se pune la rece. Intre timp se bat spuma albusurile de la patru oua cu patru linguri de zahar. Amestecati cele patru galbenusuri ramase in compozitia cu cacao, apoi adaugati albusurile si se incorporeaza usor. Puneti inghetata la rece in castronase sau pahare si lasati-o cateva ore in congelator.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rom
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1661 viz    0 com
965 viz    0 com
3400 viz    0 com
986 viz    0 com
2037 viz    0 com
2201 viz    0 com
1100 viz    0 com
3366 viz    1 com
1046 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018896 (s)