News Flash:

Inghetata de cacao

13 Mai 2011
1763 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de cacao
Ingrediente: 150 g zahar 2 linguri cu faina 2 linguri de cacao 250 ml apa 4 oua 4 linguri de zahar Mod de preparare: Se amesteca cele 150 g de zahar, faina, cacao si apa la foc mic pana se face ca o ciulama, apoi se pune la rece. Intre timp se bat spuma albusurile de la patru oua cu patru linguri de zahar. Amestecati cele patru galbenusuri ramase in compozitia cu cacao, apoi adaugati albusurile si se incorporeaza usor. Puneti inghetata la rece in castronase sau pahare si lasati-o cateva ore in congelator.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1702 viz    0 com
992 viz    0 com
3533 viz    0 com
1012 viz    0 com
2069 viz    0 com
2235 viz    0 com
1138 viz    0 com
3459 viz    1 com
1080 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012336 (s)