News Flash:

Inghetata de cacao

25 Mai 2012
2066 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata de cacao
Ingrediente:

5 oua
300 g zahar
1 l lapte
500 g smantana
50 g cacao

Mod de preparare:

Se freaca galbenusurile cu 250 g zahar,se adauga laptele si se pune pe baie de aburi pana se ingroasa putin, apoi se adauga cacaoa. Se bat albusurile spuma cu 50 g de zahar, iar cand s-a racorit compozitia le adaugam impreuna cu smantana. O punem la congelator si dupa cateva ore,inainte de a ingheta foarte tare,o amestecam bine, sa nu faca ace, si o dam din nou la congelator. Se poate decora cu bucati de ciocolata alba, ciocolata amaruie, bombonele si capsuni.

sursa: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua zahar lapte smantana cacao congelator ciocolata alba bombonele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2996 viz    1 com
1998 viz    0 com
1757 viz    0 com
1621 viz    0 com
4322 viz    0 com
2626 viz    0 com
2369 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1766 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032934 (s)