News Flash:

Inghetata de banane cu cocos

28 August 2014
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 banane
1 cana crema de cocos
2 cani fulgi de cocos
4 cani lapte
6 galbenusuri
2 lingurite extract de vanilie
1 cana zahar

Mod de preparare:

Pune fulgii de nuca de cocos intr-o tava si coace-i la 170 grade Celsius pana devin usor aurii. Intr-un vas incapator amesteca zaharul cu galbenusul si laptele, la bain-marie. Lasa compozitia pe foc timp de 20 de minute, amestecand incontinuu pentru a nu face cocoloase.

Indeparteaza vasul de pe aragaz si adauga fulgii de nuca de cocos. Amesteca bine pentru a se incorpora in crema apoi adauga crema de cocos si vanilia.

Deojeste bananele si piseaza-le foarte bine cu ajutorul unei furculite. Incorporeaza bananele in crema cu nuca de cocos. Acopera vasul si lasa crema sa se raceasca complet (aproximativ 3 ore). Pune apoi crema in forme de inghetata sau in cutii si las-o in congelator minim 8 ore inainte de servire.

Serveste inghetata de nuca de cocos in cornete. Poti orna inghetata cu fulgi de cocos sau migdale nesarate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta inghetata inghetata banana inghetata vanilie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1319 viz    0 com
1441 viz    0 com
1284 viz    1 com
1397 viz    0 com
1694 viz    0 com
3018 viz    0 com
948 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021801 (s)