News Flash:

Inghetata cu zmeura si iaurt

25 Aprilie 2012
3051 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata cu zmeura si iaurt
Ingrediente:

250 g zmeura
300 g iaurt natural
100 g zahar pudra
un ou
   
Mod de preparare:

Intai de toate punem paharele in congelator. Spalam zmeura, iar jumatate o mixam impreuna cu 50 g zahar pudra. Separat zbatem oul impreuna cu celelalte 50 g zahar, pina vom obtine o compozitie omogena (ceva in genul la frisca zbatuta), apoi adaugam iaurtul si mixam din nou.
Intr-un castronel punem o patrime din compozitia cu iaurt si amestecam cu o treime din piureul de zmeura, iar intr-un alt castron amestecam restul de iaurt cu zmeura intreaga.
Scoatem paharutele de la congelator si-n fiecare paharut punem in masura egala un strat din compozitia iaurt + zmeura (cea de la sfarsit cu zmeura mai mult intreaga) si punem paharutele la congelator timp de 30 de minute.
Scoatem dupa cele 30 de minute paharutele si facem un strat cu piureul de zmeura si bagam din nou la congelator pentru 30 de minute.
Din nou scoatem de la congelator dupa cele 30 de minute si punem un strat din compozitia de iaurt amestecata cu piure de zmeura, bagam si cate un betisor de lemn sau plastic si bagam paharutele la congelator timp de 5-6 ore.
Inghetata cu zmeura si iaurt pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zmeura iaurt natural zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034968 (s)