News Flash:

Inghetata cu piersici si ricotta

11 Aprilie 2012
2605 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata cu ricotta
Ingrediente:

50 g piersica
200 ml lapte
350 g ricotta
125 g zahar
150 ml frisca lichida
15 g zahar vanilat
   
Mod de preparare:

Mixam bine frisca impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Amestecam ricotta cu laptele, de mentionat (nu era scris in reteta), ca e bine sa adaugam cite un pic de lapte ca sa putem dizolva bine ricotta. Adaugam compozitia peste cea cu frisca si amestecam usurel cu o lingura, pina vom obtine o compozitie omogena. Punem compozitia in aparatul de facut inghetata si preparam timp de 30 de minute. Intre timp, curatim piersica, taiem cuburele mici-mici, iar dupa ce au trecut 15 minute, adaugam piersica in compozitie.
Inghetata cu ricotta pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersica lapte ricotta zahar frisca lichida zahar vanilat compozitie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034152 (s)