News Flash:

Inghetata cu pepene rosu

11 Iulie 2012
3664 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g pulpa de pepene rosu
100 g iaurt natural
50 g zahar

Mod de preparare:

Curatim de coaja si de samburi o felie de pepene rosu, taiem bucatele, cantarim sa avem 500 g si punem impreuna cu zaharul si iaurtul natural la mixat bine, pana obtinem o crema parfumata si delicioasa. Umplem  formele din plastic, punem frumos capacelul si bagam in congelator pentru cel putin 4 ore. Scotem cite o forma din congelator, o strangem usurel ca sa se desprinda de peretii formei si savuram.
Inghetata cu pepene rosu pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar crema parfumata congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3477 viz    0 com
1821 viz    0 com
2284 viz    0 com
1101 viz    0 com
2926 viz    0 com
3039 viz    0 com
3670 viz    0 com
1212 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1475 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033048 (s)