News Flash:

Inghetata cu pepene rosu

20 Mai 2014
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cani de pepene rosu, taiat cubulete, fara seminte
1/4 cana apa
1-2 linguri miere
1/2 lingurita esenta de vanilie
1 lingura suc de lime
1 cana de iaurt fara grasimi

Mod de preparare:

Amesteca apa cu mierea pe foc, intr-o oala. Lasa siropul sa se raceasca, apoi mixeaza pepenele in blender. Adauga siropul peste fructul pasat bine, incorporeaza iaurtul, vanilia si sucul de lime, apoi baga compozitia la congelator intr-un vas, pentru cel putin 3 ore.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete inghetata inghetata pepene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1427 viz    0 com
1132 viz    0 com
931 viz    1 com
1204 viz    0 com
1379 viz    0 com
2198 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023883 (s)