News Flash:

Inghetata cu pepene galben

2 August 2011
3078 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata cu pepene galben
Ingrediente: 1/2 pepene zemos 180 g iaurt 1 plic zahar vanilinat 1 lingura suc de lamaie 2 linguri zahar pudra 11/2 lingurita fistic decojit 200 g pulpa de pepene galben Mod de preparare: Se indeparteaza semintele, se curata coaja de la jumatate de pepene galben, se taie pulpa fructului in cubulete. Se paseaza si se incorporeaza pireul obtinut din iaurtul amestecat in prealabil cu zaharul vanilinat. Se adauga sucul de lamaie si zaharul pudra. Se da compozitia obtinuta la congelator. Din cand in cand se amesteca, sa nu se formeze ace. Se macina fin fisticul. Din pulpa de pepene galben se iau cateva bile cu ajutorul unui dispozitiv pentru inghetata. Se serveste inghetata cu bile din pepene galben si fistic macinat. Peste inghetata se poate turna sirop de vanilie sau de fistic si se poate orna cu cateva batoane de ciocolata cu lapte. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.goodtoknow.co.uk
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cioco mere iaurt degresat parmezan cartofi roz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4285 viz    0 com
1307 viz    0 com
9192 viz    0 com
1465 viz    0 com
1124 viz    0 com
2421 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013236 (s)