News Flash:

Inghetata cu miere de albine si banana

11 Septembrie 2012
2059 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g iaurt
3 banane
100 g miere de albine

Mod de preparare:

Bananele si mierea se introduc in blender. Iaurtul se adauga apoi treptat in blender si se amesteca bine pana ce compozitia devine omogena. Amestecul se tine apoi 30 de minute la rece, la frigider. Dupa aceea se toarna in masina de inghetata si se lasa acolo timp de alte 30 de minute. La final se toarna compozitia in caserole si se introduce in congelator.

sursa: ele
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare de mancare iaurt banane blender omogena frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028910 (s)