News Flash:

Inghetata cu frisca si mascarpone

21 Mai 2013
2906 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g mascarpone
80 g frisca lichida
jumatate litru lapte proaspat
230 g zahar
un bastonas de vanilie
pentru decorat, tot ce aveti la indemina...

Mod de preparare:

Incalzim laptele impreuna cu zaharul si vanilia despicata in doua, iar in momentul cind incepe sa fiarba, inchidem aragazul si lasam laptele la racit. Cind acesta s-a racit, il filtram cu ajutorul unei micuti site, adaugam frisca lichida si rasturnam ingredientele lichide, peste mascarpone, cite un pic si amestecam pina se omogenizeaza compozitia. Rasturnam compozitia in aparatul de facut inghetata si urmam instructiunile aparaturii din dotare.
E o inghetata cremoasa si delicioasa. Am pus-o in formele micute de inghetata, iar restul am conservat-o intr-o cutie de plastic inchisa ermetic.

Inghetata cu frisca si mascarpone recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mascarpone frisca lichida zahar site inghetata cremoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1784 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030978 (s)