News Flash:

Inghetata cu cocos si pepene rosu

13 Iunie 2014
1437 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pepene rosu taiat cubulete
1/2 cana fulgi de cocos

Mod de preparare:

Mixeaza in blender doua cani de cuburi de pepene rosu. Adauga apoi 1/2 cana de fulgi de cocos si toarna produsul obtinut in forme. Baga inghetata la congelator cateva ore si bucura-te apoi de o aroma savuroasa si desavarsita de vara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete inghetata inghetata pepene retete pepene retete vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1629 viz    0 com
2100 viz    0 com
1669 viz    0 com
884 viz    0 com
1347 viz    0 com
3155 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022113 (s)