News Flash:

Inghetata cu ciocolata

13 Mai 2011
1986 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata cu ciocolata
Ingrediente: 6 galbenusuri 300 gr zahar un litru de lapte 100 gr ciocolata vanilie Mod de preparare: Fierbeti laptele si vanilia, acoperiti oala si luati-o de pe foc. Separat, frecati galbenusurile si zaharul, adaugati ciocolata muiata cu o lingura de apa calduta si continuati sa frecati in acelasi sens. Apoi adaugati lapte, putin cate putin. Fara sa va opriti din a amesteca, puneti oala iar pe foc pana incepe sa fiarba. Cand incepe putin sa se umfle, e timpul sa o luati de pe foc. O lasati putin sa se raceasca, dupa care o bagati la frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bors lapte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1136 viz    0 com
1137 viz    0 com
1725 viz    0 com
1658 viz    0 com
964 viz    0 com
3393 viz    0 com
986 viz    0 com
2037 viz    0 com
2198 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013079 (s)