News Flash:

Inghetata cu ciocolata

5 August 2013
1690 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 g ciocolata
250 ml smantana lichida
250 ml lapte dulce
3 galbenusuri
100 g zahar pudra
afine

Mod de preparare:

Smantana, laptele si ciocolata trupta bucati le-am pus intr-un vas pe foc mic, lasand sa se infierbante, fara a fierbe. Separat am batut galbenusurile cu zaharul,
pe care le-am adaugat amestecului de ciocolata. Am amestecat continuu, fara a lasa sa fiarba amestecul. La urma am pus afinele.
Compozitia am pus-o intr-un vas, lasand amestecul sa se raceasca, apoi am pus vasul la congelator. Am amestecat din cand in cand in inghetata pentru a nu se forma ace.

Inghetata cu ciocolata recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata smantana lichida lapte dulce zahar pudra foc mic congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1253 viz    0 com
2680 viz    0 com
1772 viz    0 com
1664 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1985 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029771 (s)