News Flash:

Inghetata cu ciocolata

10 Iulie 2013
1812 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie de inghetata, orice aroma
1/4 ceasca de bombonele micute pentru decorat
220 g ciocolata amaruie, tocata marunt
1 lingura de margarina vegetala

Mod de preparare:

Intinde doua hartii de copt din pergament pe blatul de lucru. Folosind o spatula pentru inghetata portioneaza 12 cupe de inghetata. Pune 6 pe hartia de pergament, apoi acopera-le cu folie din plastic si congeleaza-le timp de 6 ore sau peste noapte.
Amesteca ciocolata cu margarina, apoi pune-le intr-o cratita cu 1-2 lingurite de apa. Lasa-le sa fiarba la foc mic, aproximativ 5 minute. Lasa ciocolata sa se raceasca putin, apoi treci fiecare bila de inghetata prin ciocolata si lasa sa se scurga excesul. Presara apoi peste ele bombonele micute. Pune bomboanele de inghetata inapoi pe foile de copt si lasa-le la frigider inca 30 de minute.
Bomboanele de inghetata se servesc reci, simple sau cu frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

inghetata bombonele micute ciocolata amaruie margarina vegetala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1869 viz    0 com
4230 viz    0 com
2865 viz    0 com
1377 viz    0 com
2319 viz    0 com
2503 viz    0 com
1709 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021804 (s)