News Flash:

Inghetata cu ceai verde si iaurt

6 Martie 2013
1886 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de iaurt grecesc
2 linguri pudra de ceai verde
200 gr de zahar
4 linguri seminte de susan prajite
200 gr de zahar

Mod de preparare:

Amesteca iaurtul cu zaharul si cu pudra de ceai verde, pana cand se dizolva zaharul si pune-le la rece 1 ora, acoperite cu o folie alimentara si amesteca in ea la fiecare 20 de minute pentru a nu se face cubulete de gheata. Apoi, pune-o intr-un recipient si las-o la congelator timp de 4-5 ore, pana se intareste.

Tapeteaza o tava cu hartie de copt, topeste zaharul, pana devine auriu. Adauga semintele de susan si amesteca cateva secunde. Toarna compozitia in tava si intinde-o intr-un strat foarte subtire. Astfel vei obtine un crant pe care sa-l pui peste inghetata.
Inghetata de iaurt cu ceai verde si susan se serveste in boluri mici cu bucati de crant deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt grecesc zahar folie alimentara tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028226 (s)