News Flash:

Inghetata cu caramel

22 Iunie 2012
1539 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 galbenusuri
350 ml lapte
200 g zahar
150 g crema de branza cu smantana
50 g unt
300 ml frisca

 Mod de preparare:

 
Caramelizam 100 g zahar. Cand a devenit auriu se adauga untul si 50 ml frisca lichida, se fierbe la foc mic, pana se topeste caramelul si compozitia incepe sa se ingroase, se lasa la racit. Galbenusurile le mixam cu restul de zahar pane devine ca o crema, adaugam laptele fierbinte.

Punem vasul pe foc si amestecam continuu, se fierbe pana se ingroasa, se lasa la racit. In compozitia de galbenusuri racita se adauga sosul de caramel, branza si frisca batuta, se incorporeaza usor cu o lingura cu miscari de jos in sus.

Se pune in caserole si se da la congelator pentru cateva ore.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenusuri lapte zahar unt frisca caramel lingura caserole congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1336 viz    0 com
1334 viz    0 com
2699 viz    0 com
4172 viz    0 com
2448 viz    0 com
1685 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034704 (s)