News Flash:

Inghetata cu capsuni si Sauvignon Blanc

28 August 2013
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg si jumatate de capsuni
150 g zahar
200 ml apa
40 g lemongrass
100 ml Sauvignon Blanc

Mod de preparare:

Zdrobeste lemongrass-ul cu sucitorul pentru a elibera uleiurile esentiale. Pune apa cu zaharul la fiert, apoi adauga peste ele si lemongrassul si mai lasa-le sa fiarba 5 minute.

Mixeaza cu ajutorul unui blender capsunile, apoi adauga peste ele vinul si siropul de zahar. Amesteca-le bine apoi toarna compozitia in forme de inghetata si pune-le la congelator pentru
cel putin sase ore.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni lemongrass sauvignon blanc blender congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030614 (s)