News Flash:

Inghetata cu capsuni si banane

19 Iunie 2013
1749 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g capsuni taiate jumatati
2 banane mari
1/4 ceasca miere
1 ceasca lapte

Mod de preparare:

Mixeaza bine ingredientele in blender, pana cand devin o pasta subtire. Gusta si vezi daca mai are nevoie de zahar, apoi toarn-o in paharele sau forme de inghetata, infigand cate un betisor si baga-le la congelator, timp de 6-8 ore. Este indicat sa prepari inghetata seara, pentru a o lasa peste noapte la congelator. In caz contrar, s-ar putea sa fii tentat sa o savurezi mai devreme decat ar trebui.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni banane lapte blender pasta subtire congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1328 viz    0 com
1006 viz    0 com
1204 viz    0 com
1197 viz    0 com
1957 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025048 (s)