News Flash:

Inghetata cu capsuni

16 Mai 2012
1402 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata cu capsuni
Ingrediente:

100 g piure de capsuni
70 g zahar
zeama de lamaie
125 ml apa

Mod de preparare:

Preparam un sirop cu apa si zahar si-l punem pe foc timp de 5 minute. Lasam la racit si intre timp pregatim sucul de capsuni. Curatim si spalam fructele si le mixam apoi le stropim cu sucul de lamaie ca sa nu se innegreasca. Adaugam siropul rece, amestecam bine, punem in forme si bagam la congelator timp de del putin 4 ore. Atentie, daca formele sint micute, nu le umpleti pentru ca in timpul congelarii sa nu dea pe alaturi. 
Inghetata cu capsuni recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar apa sirop congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1176 viz    0 com
3546 viz    0 com
3524 viz    0 com
3309 viz    0 com
5153 viz    0 com
1427 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1812 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034857 (s)