News Flash:

Inghetata cu branza de vaci

27 Mai 2011
1207 Vizualizari | 1 Comentarii
Inghetata cu branza de vaci2
Ingrediente: 400 g branza de vaci 6 linguri zahar zeama de lamaie 150 ml apa 2 oua capsuni zmeura stafide Mod de preparare: Intr-o cratita se pune apa, zeama de lamaie (2 linguri) si zahar. Se amesteca incet, pana cand zaharul se dizolva. Cand a inceput sa dea in fiert, se ia cratita si se pune la racit. Branza de vaci se amesteca bine cu 2 albusuri si se adauga in craticioara treptat si mestecand pentru a se obtine o crema omogena. Amestecul se toarna in forme si se pune la frigider, in congelator. Dupa aproximativ o ora poate fi servita. Se poate orna cu fructe de sezon si stafide. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://delly.garbo.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caramel cirese gheata sirop
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1868 viz    0 com
3953 viz    1 com
1154 viz    0 com
6031 viz    0 com
1080 viz    0 com
1357 viz    0 com
1614 viz    0 com
5386 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1385
wh0cd978006 buy tetracycline toradol
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012586 (s)