News Flash:

Inghetata cu branza de vaci

27 Mai 2011
1168 Vizualizari | 1 Comentarii
Inghetata cu branza de vaci2
Ingrediente: 400 g branza de vaci 6 linguri zahar zeama de lamaie 150 ml apa 2 oua capsuni zmeura stafide Mod de preparare: Intr-o cratita se pune apa, zeama de lamaie (2 linguri) si zahar. Se amesteca incet, pana cand zaharul se dizolva. Cand a inceput sa dea in fiert, se ia cratita si se pune la racit. Branza de vaci se amesteca bine cu 2 albusuri si se adauga in craticioara treptat si mestecand pentru a se obtine o crema omogena. Amestecul se toarna in forme si se pune la frigider, in congelator. Dupa aproximativ o ora poate fi servita. Se poate orna cu fructe de sezon si stafide. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://delly.garbo.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caramel cirese gheata sirop
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1839 viz    0 com
3889 viz    1 com
1105 viz    0 com
5957 viz    0 com
1043 viz    0 com
1308 viz    0 com
1585 viz    0 com
5310 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1385
wh0cd978006 buy tetracycline toradol
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 28 queries | Mysql time :0.013583 (s)