News Flash:

Inghetata cu banane si suc de portocale

17 Mai 2012
3325 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata cu banane
Ingrediente:

1 banana
50  ml lapte
300 ml suc de portocale
120 g zahar
10 g cacao
   
Mod de preparare:

Taiem banana feliute si impreuna cu sucul de portocale mixam. Adaugam apoi laptele, zaharul si cacao si mixam din nou. Punem in formele pentru ghiaccioli, dam la congelator si dupa cca doua ore putem servi cu incredere, produse proaspete si sanatoase.
Inghetata cu banane pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banana lapte zahar cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11234 viz    0 com
1450 viz    0 com
1230 viz    0 com
3675 viz    0 com
3629 viz    0 com
3402 viz    0 com
5388 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034674 (s)