News Flash:

Inghetata cu banane si suc de portocale

17 Mai 2012
3278 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata cu banane
Ingrediente:

1 banana
50  ml lapte
300 ml suc de portocale
120 g zahar
10 g cacao
   
Mod de preparare:

Taiem banana feliute si impreuna cu sucul de portocale mixam. Adaugam apoi laptele, zaharul si cacao si mixam din nou. Punem in formele pentru ghiaccioli, dam la congelator si dupa cca doua ore putem servi cu incredere, produse proaspete si sanatoase.
Inghetata cu banane pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banana lapte zahar cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11159 viz    0 com
1415 viz    0 com
1189 viz    0 com
3588 viz    0 com
3555 viz    0 com
3336 viz    0 com
5222 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1773 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034624 (s)