News Flash:

Inghetata cu banana si sirop de artar

16 Mai 2014
1682 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60ml sirop de artar
370ml lapte de cocos
3 banane mici
3 lingurite cacao

Mod de preparare:

Amesteca intr-un blender laptele de cocos cu bananele taiate bucati si cele 3 lingurite de cacao. Paseaza si gusta. Daca vrei sa fie mai dulce adauga treptat siropul de aratr si amesteca bine.
Pune amestecul in masina pentru inghetata si mixeaza timp de 15 minute. Apoi, toarna inghetata intr-un recipient cu capac si pune-o la congelator cateva ore.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete inghetata inghetata banane inghetata cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1092 viz    0 com
1107 viz    0 com
1495 viz    0 com
1420 viz    0 com
1078 viz    0 com
3295 viz    0 com
1783 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023079 (s)