News Flash:

Inghetata cu banana si sirop de artar

16 Mai 2014
1750 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60ml sirop de artar
370ml lapte de cocos
3 banane mici
3 lingurite cacao

Mod de preparare:

Amesteca intr-un blender laptele de cocos cu bananele taiate bucati si cele 3 lingurite de cacao. Paseaza si gusta. Daca vrei sa fie mai dulce adauga treptat siropul de aratr si amesteca bine.
Pune amestecul in masina pentru inghetata si mixeaza timp de 15 minute. Apoi, toarna inghetata intr-un recipient cu capac si pune-o la congelator cateva ore.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete inghetata inghetata banane inghetata cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1123 viz    0 com
1135 viz    0 com
1523 viz    0 com
1467 viz    0 com
1117 viz    0 com
3344 viz    0 com
1822 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1785 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028434 (s)