News Flash:

Inghetata cu banana si cocos

6 August 2012
2081 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 ml lapte
125 g capsuni taiate feliute
1 banana tocata
50 g inghetata de vanilie
50 ml suc de ananas
½ lingurita nucsoara
½ esenta de cocos

Mod de preparare:


Se amesteca intr-un blender iaurtul, bananele, sucul de ananas, laptele, nucsoara si esenta de cocos. Compozitia rezultata se pune intr-un recipient cu capac si sa baga in congelator peste noapte. A doua se pune inghetata in platouri speciale si se decoreaza cu capsuni.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte capsuni banana nucsoara blender congelator inghetata platouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031986 (s)