News Flash:

Inghetata cu afine

7 Iunie 2013
2400 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cesti de afine proaspete sau congelate
2 cani de zahar
2 linguri de apa
4 cesti de umplute pe jumatate cu smantana

Mod de preparare:

Amesteca intr-o cratita mai mare afinele cu zaharul si apa si adu-le la punctul de fierbere. Cand au inceput sa fiarba, redu focul si lasa-le sa mai clocoteasca putin, pana cand zaharul se dizolva. Strecoara amestecul si arunca semintele si coaja afinelor.
Amesteca aceasta compozitie cu smantana si pune-o la frigider peste noapte. Umple cate un bol cu inghetata aproximativ doua treimi si pune-le din nou la frigider.
Inghetata de afine se serveste rece, decorata cu afine proaspete.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

afine proaspete zahar apa smantana frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1827 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031049 (s)