News Flash:

Inghetata caramel

29 Septembrie 2011
2759 Vizualizari | 0 Comentarii
inghetata caramel
Ingrediente: 200 g zahar, 100 ml de apa minerala, 500 ml de frisca vegetala Hulala, 2 foi gelatina Preparare: Dizolvi 100 g zahar in 4 linguri de apa minerala, apoi adaugi restul de zahar si de apa si fierbi pana se topeste zaharul. Pui la congelator sa se ingroase, dupa care adaugi frisca lichida. Bati bine cu telul, pui si gelatina inmuiata in apa calda si dai la frigider in cupe. Servesti inghetata decorata cu frisca si cu fructe din compot, dulceata sau fructe proaspete.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caramel negresa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1118 viz    0 com
3200 viz    0 com
1235 viz    0 com
5954 viz    0 com
3986 viz    0 com
4965 viz    0 com
2401 viz    0 com
1520 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013187 (s)