News Flash:

Inghetata caramel

29 Septembrie 2011
2729 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
inghetata caramel
Ingrediente: 200 g zahar, 100 ml de apa minerala, 500 ml de frisca vegetala Hulala, 2 foi gelatina Preparare: Dizolvi 100 g zahar in 4 linguri de apa minerala, apoi adaugi restul de zahar si de apa si fierbi pana se topeste zaharul. Pui la congelator sa se ingroase, dupa care adaugi frisca lichida. Bati bine cu telul, pui si gelatina inmuiata in apa calda si dai la frigider in cupe. Servesti inghetata decorata cu frisca si cu fructe din compot, dulceata sau fructe proaspete.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

caramel negresa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1090 viz    0 com
3109 viz    0 com
1181 viz    0 com
5917 viz    0 com
3941 viz    0 com
4844 viz    0 com
2354 viz    0 com
1442 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016720 (s)