News Flash:

Inghetata aromata de portocale

13 Aprilie 2011
1937 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata aromata de portocale
Pentru a prepara inghetata de portocale, sunt necesare urmatoarele ingrediente: 1/4 l suc de portocale 1/2 kg zahar pudra zeama de la 3 lamai 20 ml apa 1 albus 1/2 kg frisca Modul de preparare: Sucul de portocale impreuna cu zaharul si cu zeama de lamaie se amesteca bine pana ce zaharul s-a topit. Apoi se pune si apa. Se mai amesteca putin. Albusul se bate spuma. Apoi se adauga peste compozitie. Dupa aceea se pune si frisca. Dupa ce totul devine o pasta cremoasa, se pune la frigider sa se inghete. Se lasa cateva ore. Apoi se consuma inghetata aromata de portocale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caramel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4556 viz    0 com
2702 viz    0 com
2672 viz    0 com
5892 viz    0 com
3480 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018527 (s)