News Flash:

Inele de ceapa prajite

7 Aprilie 2016
1477 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 pahar de faina
3 linguri de lapte
3 cepe rosii destul de mari
1/2 lingurite de praf de usturoi
3 oua
2 pahare de pesmet
paprika
piper
sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 220 de grade si tapeteaza o tava cu hartie de copt. Intr-un bol incapator adauga faina, sarea, condimentele si praful de usturoi. Intr-o alta farfurie adanca pesmetul si condimenteaza-l dupa gust cu paprika.

Intr-un alt bol adauga ouale si bate-le bine cu ajutorul unei furculite, pana obtii o compozitie omogena. Incorporeaza laptele treptat. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

Curata ceapa de coaja si tai-o in felii astfel incat sa obtii inele late de maxim 1,5 cm. Trece fiecare inel prin amestecul de faina, apoi prin cel de ou si la final prin pesmet. Asaza inele in tava si coace-le timp de 25 de minute, sau pana cand devin crocante si aurii.
Serveste inelele de ceapa calde, alaturi de o friptura sau o salata de sezon. Merg foarte bine cu diverse sosuri precum sos de rosii, maioneza sau smantana.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

inele ceapa ceapa prajita ceapa pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019755 (s)