News Flash:

Inele de ceapa invelite in bacon! Un deliciu pe care trebuie sa-l incerci

20 Octombrie 2016
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr bacon (de preferat afumat)
1/2 cana ketchup picant
4 cepe albe
2 linguri piper negru, proaspat macinat
1 lingurita sos de lime
2 linguri maioneza
sare

Mod de preparare:

Taie cepele in inele de jumatate de centimetru grosime. Unge fiecare inel de ceapa cu ketchup apoi inveleste inelele cu bacon. Pentru a te asigura ca baconul nu se va desprinde de ceapa, il poti fixa cu ajutorul unei scobitori.

Presara deasupra piper. Poti prepara inelele de ceapa la gratar sau le poti praji, dupa preferinte. In ambele cazuri, inelele sunt gata in momentul in care baconul devine crocant.
Intre timp amesteca maioneza cu o lingura de zeama de lime si o lingura ketchup picant. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Serveste inelele de ceapa invelite in bacon, calde, alaturi de sosul de maioneza si paine.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

inele ceapa ceapa bacon inele bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1901 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018662 (s)