News Flash:

Inele de ceapa cu bacon la gratar

9 August 2016
2417 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa
100 gr parmezan
mix de condimente pentru gratar
2 oua batute
cateva felii de bacon

Mod de preparare:

1. Taie ceapa sub forma de inele.
2. Amesteca parmezanul cu condimentele.
3. Trece fiecare inel de ceapa prin ou, apoi prin parmezan si inveleste-l in felii de bacon.
4. Pune inelele pe gratarul incins la 200 de grade Celsius, timp de 30 de minute.
Serveste cu sos de smantana, sos pentru barbue sau ketchup.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa pane ceapa bacon ceapa gratar inele ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023831 (s)