News Flash:

INEDIT: Cum sa scoti dopul unei sticle fara tirbuson

12 Decembrie 2013
3806 Vizualizari | 0 Comentarii
Lipsa acestui „gadget” nu trebuie sa te priveze de un pahar de vin bun. Invata sa te descurci in orice situatie, cu obiectele pe care le ai la indemana prin casa.

1. Scoate dopul cu un pantof
Secretul e sa fie un pantof cu talpa tare. Aseaza sticla de vin intre genunchi, cu gatul in jos si strange-o bine. Bate, apoi, ritmic si suficient de tare cu talpa pantofului in baza sticlei de vin pana cand dopul iese suficient de mult incat sa poti sa il tragi cu mana.

2. Deschide sticla de vin cu un cui
Asta presupune sa ai la indemana prin casa un holsurub lung, o surubelnita si un ciocan tesla. Insurubeaza holsurubul in dop pana cand mai raman 2 cm in afara. Infasoara gatul sticlei cu un prosop si prinde cu tesla holsurubul infipt in dop. Trage cu putere.

3. Impinge dopul cu o lingura
E metoda cea mai simpla, dar iti trebuie si ceva forta. Pozitioneaza sticla pe o suprafata plata si stabila. Aseaza coada de la lingura perpendicular pe dop si impinge. La fel de bine poti folosi orice obiect metalic subtire (surubelnita, cutit cu varf lung).

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029518 (s)