News Flash:

Incearca tagliatelle cu sunca

17 Februarie 2012
1432 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu sunca
Ingrediente:

400 g tagliatelle
200 g sunca
morcov mic
100 g mazare
4 linguri ulei
putina menta
3 linguri smantana
piper

Mod de preparare:


Pastele se fierb al dente. Pana se incalzeste apa si le punem la fiert ne ocupam de restul compozitiei. Sunca se taie felii si se prajeste intr-o tigaie antiaderenta. Se scoate si se pastreaza la cald. Morcovul se taie fasii late, se caleste si apoi se adauga menta tocata. Mazarea se caleste, apoi se adauga smantana si 4 linguri de apa. Se adauga si sunca si se amesteca usor. Se pune compozitia peste paste, apoi morcovii iar deasupra menta tocata.
Tagliatelle cu sunca pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tagliatelle sunca morcov mazare ulei menta smantana piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017076 (s)