News Flash:

Incearca somon cu sos de smantana

16 Februarie 2012
1355 Vizualizari | 0 Comentarii
Somon cu sos de smantana
Ingrediente:

1 somon mare feliat
450 gr smantana
200 gr cascaval ras
2 lamai
3 linguri faina
2 linguri ulei de masline
ciuperci (optional)
 
Mod de preparare:

Taiem lamaile felii si le asezam in tava mare de la cuptor pe care o ungem cu ulei de masline. Intr-un castron radem cascavalul, adaugam smantana si cele 3 linguri de faina. Amestecam bine. Punem rondelele de somon in tava peste feliile de lamaie si adaugam sosul. Optional putem face o garnitura cu ciuperci la cuptor. Curatam ciupercile, rupem cozile si le tocam marunt. Facem o compozitie cu cozile tocate marunt, marar, putin sos de smantana si umplem ciupercile. Le adaugam langa somon daca mai avem loc sau separat intr-o tava mai micuta.
Din cantitatile de mai sus rezulta 6 portii.
Somon cu sos de smantana pregatit de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon smantana cascaval lamai faina ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014214 (s)