News Flash:

Incearca o musaca de cartofi cu cascaval

12 Aprilie 2019
460 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente (9 portii):

  • 800 g carne tocata amestec
  • 100 ml suc de rosii
  • 400 g branza telemea
  • 100 g unt
  • 200 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se toaca cepele marunt si se prajesc in 4 linguri de ulei. Se adauga carnea tocata, sare si piper dupa gust si se toarna sucul de rosii. Se lasa pe foc mic, amestecand des, pana se patrunde carnea si scade. Se curata cartofii si se fierb. Se scot din apa, se paseaza si se freaca cu untul si laptele. La final se adauga branza rasa. Se monteaza musacaua. Se unge cu unt o tava intinsa. Se intinde o treime din cantitatea de carne si se acopera cu o treime din cantitatea de piure. Se repeta operatia de inca doua ori, pastrand proportiile. Deasupra va fi un strat de piure, pe care se presara putin cascaval ras. Se coace 20 minute la foc moderat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta musaca musaca carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017289 (s)