News Flash:

Incearca niste biscuiti spritati

10 Februarie 2012
3252 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti spritati
Ingrediente:

70 g faina de migdale
430 g faina 00
2 oua
o lingurita praf de copt
250 g unt la temperatura camerei
180 g zahar praf
un pachetel zahar vanilat
un picut de sare

Mod de preparare:

Intai zbatem bine zaharul praf impreuna cu untul si zaharul vanilat, pina obtinem o crema spumoasa. Adaugam ouale mixind incontinuu, apoi adaugam cite un pic din faina cernuta impreuna cu amidonul si praful de copt, iar la sfarsit punem sarea. In reteta originala spunea ca ultimele ingrediente cernute trebuiesc adaugate apoi amestecate cu o lingura, eu am mixat totul.
Punem cate un pic din aluat in siringa pentru dulciuri cu forma de steluta si formam pe tava tapetata cu hirtie de copt, biscuitii. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 175 de grade pentru cca 15 minute.  Scoatem, asezam pe gratarul de aluminiu, lasam la racit, iar daca dorim putem sa trecem capetele biscuitilor prin ciocolata topita.
Biscuiti spritati pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina 00 oua unt zahar praf zahar vanilat sare biscuiti spritati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015864 (s)