News Flash:

In veci nu ghicesti ce umplutura are RULADA asta! Doar 5 ingrediente si-o faci RAPID, ideala pentru sarbatori

20 Decembrie 2016
9323 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
3 oua
3 linguri de zahar pudra
3 linguri de cacao
3 linguri de faina

Pentru umplutura de branza:
1 ou
3 linguri de zahar
500 gr branza dulce
50 ml smantana
1 fiola esenta de vanilie

Mod de preparare:

Umplutura:
1. Framanta bine branza.
2. Pune peste ea oul, vanilia, smantana si zaharul. Omogenizeaza.

Blat:
3. Mixeaza galbenusurile cu zahar, ca sa obtii o compozitie cremoasa.
4. Adauga faina si cacau. Omogenizeaza.
5. Bate spuma albusurile.
6. Incorporeaza albusurile peste faina. Amesteca folosind o spatula.
7. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune compozitia cu branza in ea.
8. Toarna deasupra compozitia pentru blat. Ai grija sa acopere branza complet.
9. Baga tava in cuptorul incins la foc mai mic, pentru circa 20 de minute.
10. Scoate tava apoi, rastoarn-o pe un prosop umed si ruleaza strans (folosindu-te, bineinteles, de prosop).
11. Baga in frigider pentru circa o ora.
Feliaza dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada reteta rulada craciun rulada rapida
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020370 (s)