News Flash:

In 2 minute bagi in cuptor deliciul asta! O reteta simpla si RAPIDA, pentru BUNA VESTIRE!

22 Martie 2017
4954 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 file de somon de 1 kg
3 catei de usturoi tocati marunt
1 legatura patrunjel tocata fin
parmezan din belsug

Citeste si cum se prepara Tarta cu somon - Un aperitiv care se face usor si are gust foarte bun

Mod de preparare:

O reteta usoara si rapida pe care o poti face chiar si in cea mai aglomerata zi a saptamanii. Ideala pentru cina deoarece nu pica greu la stomac. Extrem de aspectuoasa, e potrivita pentru mesele festive.
Preincalzeste cuptorul la treapta mare. Pe o tava, intinde niste hartie de copt sau folie de aluminiu (asa vei avea de curatat mai putin).
Pune somonul, cu pielea in jos, in tava. Acopera cu alta hartie de copt/folie de aluminiu si da la cuptor pentru 10 minute. Intre timp, marun?este usturoiul, toaca patrunjelul si amesteca-le cu parmezanul.

Scoate de la cuptor si da la o parte  hartia de copt/folia de aluminiu de deasupra. Acopera somonul cu mixtura de usturoi, patrunjel si parmezan. Da-l din nou la cuptor, fara a-l mai acoperi, pana cand parmezanul de deasupra se topeste si se transforma intr-o crusta aurie. (Daca aveti termometru de bucatarie, va va fi de folos: somonul este gata cand ajunge la o temperatura interna de 135 grade Celsius).
Scoate tava din cuptor. Somonul e bun de servit dupa 5 minute.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parmezan
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013445 (s)