News Flash:

Imi ploua in gura si acum, cand scriu reteta. Asta e preparatul de care, GARANTAT, nu te saturi vreodata - Ai vrea sa-l faci ZILNIC

20 Martie 2017
18780 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-5 cartofi medii
6 oua batute
250 g bacon
3 cepe verzi
1 ardei rosu
200 ml lapte
50 g parmezan
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:


Cele mai gustoase lucruri sunt cele facute din ingrediente simple, de baza. Frittata este una dintre ele, cu siguranta! Pe aceasta mancare pe baza de oua (extrem de versatila si gustoasa) o poti servi fie pe post de mic-dejun, gustare, pranz la birou si chiar si la cina, cand nu vrei sa iti petreci prea mult timp in fata aragazului. O poti face atat la cuptor cat si pe aragaz. Atatea posibilitati cate ingrediente ai in casa! Aceasta este una dintre variantele cele mai populare frittata.

Spala si curata cartofii. Pune-i la fiert 10 minute. Intre timp, taie bacon-ul, prajeste-l 2-3 minute, impreuna cu ardeiul taiat solzisori.
Bate ouale cu laptele si parmezanul, apoi asezoneaza-le cu sare si piper. Scoate cartofii, taie-i (cubulete, de preferat) si adauga-i in tigaie. Toaca ceapa verde. Dupa 5 minute, toarna in tigaie mixtura de ou si ceapa verde. Amesteca o data, pune capacul si lasa la foc mic spre mediu sa se coaca.
Poti servi cu extra parmezan si smantana, daca vrei.

sursa: unica

cartofi oua batute cepe verzi lapte parmezan frittata tigaie foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020791 (s)

loading...