News Flash:

Imi ploua in gura, la cat de bine arata - Si ce gust magnific are - Pulpa de porc la cuptor

20 Iulie 2017
2369 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o bucata de pulpa de porc de cca 1,5 kg taiata rondea, cu sorici cu tot
piper
boia
cimbru
3 cartofi
2 crengute rozmarin
6 catei usturoi

Mod de preparare:

Pulpa asta de porc ma pregatit-o initial atunci cand am taiat porcul. Am taiat rondele cu tot cu sorici o pulpa intreaga, apoi am pus-o in saramura ptr cca jumatate de ora. Rondelele le-am ambalat si depozitat in congelator. Si iata ca i-a venit randul primei rondele, pe care am decongelat-o, apoi am pus-o putin in apa rece, cam o ora (mi-a fost teama sa nu fie prea sarata, dar n-a fost deloc). Am scos pulpa din apa, am sters-o si am taiat-o in doua pe lung, apoi am condimentat-o cu piper, boia si cimbru. Daca pulpa este proaspata, ii adaugati si sare, la mine n-a mai fost cazul. Pulpa condimentata am pus-o in punga de copt, intr-o tava in care am adaugat apa.

Am dat tava la cuptor pentru vre-o ora. Intre timp am curatat cartofii, i-am taiat in 4, i-am condimentat cu piper, boia si crengute de rozmarin. Punga in care s-a copt pulpa am taiat-o si am pastrat sosul in care am pus cartofii. Am asezat deasupra rondelele de pulpa, am pus si cateii de usturoi si am dat tava la cuptor pentru inca vreo 30-40 minute, intorcand si pulpa pentru a se rumeni pe ambele parti.

Reteta de pulpa de porc la cuptor ne este recomandata de sim0na-world.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rozmarin usturoi congelator piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022398 (s)