News Flash:

Imi era pofta de ceva bun de tot si mi-am adus aminte de reteta asta - Sa-i dea Dumnezeu sanatate celui care a inventat-o

11 August 2017
851 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Paste Mezze Penne Tricolore de la Barilla
Ciuperci enoki si shimeji
O conserva de rosii tocate Heinz
Ulei de dovleac
Plic de ghimbir
Optional: drojdie inactiva (nutritional yeast)

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert in apa cu niste sare himalayana.
Intre timp toaca marunt cate o mana din fiecare soi de ciuperci. tigaie medie pune o lingura de ulei de dovleac, peste pune ciupercile si putin praf de ghimbir (aprox. 1 lingurita)
Cand consideri ca s-au facut, pune peste conserva de rosii tocate de la Heinz.
Mai lasa-le putin pe foc.
Peste pastele scurse toarna „sosul” din tigaie.
Peste o portie de paste am pus putin praf de drojdie inactiva, care inlocuieste parmesanul pentru mine.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci enoki ghimbir sare himalayana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022469 (s)