News Flash:

Imam bayildi

27 Mai 2011
1414 Vizualizari | 0 Comentarii
Imam bayildi
Ingrediente: 2,5 kg vinete 2 cepe rosii 3 ardei grasi, copti ca pt salata de ardei copti 5 rosii coapte, fara coaja usturoi sare piper ulei din belsug Mod de preparare: Vinetele se coc la fel ca pentru salata de vinete. Se scurg, apoi se desfac fasii. In vasul pentru cuptor se pune un rand de vinete, ceapa taiata solzisori, ardei, rosiile taiate mici, putin usturoi, repetam, la final turnam ulei din plin, punem la cuptor, nu amestecam deloc, doar scuturam usor vasul, lasam sa se raceasca, pt impresia estetica, turnam si patrunjel in ploaie. Se mananca rece. sursa articol: http://delly.garbo.r sursa fotografie: http://www.anatoliantable.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator bucataria internationala ardei grasi ulei rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2358 viz    0 com
2583 viz    0 com
2770 viz    1 com
2093 viz    0 com
1189 viz    0 com
8168 viz    0 com
1068 viz    0 com
2389 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013339 (s)