News Flash:

Imam bayildi

27 Mai 2011
1370 Vizualizari | 0 Comentarii
Imam bayildi
Ingrediente: 2,5 kg vinete 2 cepe rosii 3 ardei grasi, copti ca pt salata de ardei copti 5 rosii coapte, fara coaja usturoi sare piper ulei din belsug Mod de preparare: Vinetele se coc la fel ca pentru salata de vinete. Se scurg, apoi se desfac fasii. In vasul pentru cuptor se pune un rand de vinete, ceapa taiata solzisori, ardei, rosiile taiate mici, putin usturoi, repetam, la final turnam ulei din plin, punem la cuptor, nu amestecam deloc, doar scuturam usor vasul, lasam sa se raceasca, pt impresia estetica, turnam si patrunjel in ploaie. Se mananca rece. sursa articol: http://delly.garbo.r sursa fotografie: http://www.anatoliantable.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator bucataria internationala ardei grasi ulei rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2295 viz    0 com
2535 viz    0 com
2713 viz    1 com
2027 viz    0 com
1150 viz    0 com
8085 viz    0 com
1041 viz    0 com
2333 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014424 (s)