News Flash:

Ieri am mancat cea mai buna salata din cate exista pe Pamant - Se face cu peste afumat si cartofi

23 Iunie 2017
1370 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 cartofi
2 morcovi
1 ceapa rosie mare
10 masline negre
200g peste afumat (macrou afumat)
½ lingurita sare (pentru fiert legumele)
1 lamaie mare
½ legatura patrunjel verde
2 linguri ulei de masline extravirgin

Mod de preparare:

Cum se face salata de cartofi cu peste. Ingredientele sunt pentru 4 portii, curatam cartofii si morcovii de coaja, ii spalam bine cu apa rece, ii taiem bucati mai mari si ii punem in apa rece cu putina sare sa fiarba la foc mic. Intre timp curatam ceapa rosie, o spalam si o taiem julien. Maslinele daca sunt sarate le oparim putin si apoi le scoatem samburii si le taiem bucatele. Pestele afumat il curatam de pielita, il dezosam si apoi il taiem bucatele.

Dupa ce cartofii si morcovii au fiert ii scoatem intr-un castron si ii mai taiem pe jumatate sau la dimensiunea dorita, dupa care punem deasupra lor ceapa, maslinele, pestele afumat si verdeata. Stropim totul cu ulei de masline si zeama de lamaie si amestecam totul usor ca sa nu se farame pestele si cartofii.
Punem salata de cartofi cu peste afumat in castronele si o mancam imediat, calduta cand gustul este cel mai bun, dar si mai tarziu dupa ce s-a racit.
Salata de cartofi cu peste afumat, o mancare simpla si usoara de al carei gust te indragostesti pe loc si de care nu te mai saturi.

Reteta de salata cu cartofi cu peste afumat ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi ceapa rosie patrunjel verde castron
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013983 (s)