News Flash:

Iepure la cuptor cu vin

28 Martie 2014
2557 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pulpele si jumatate de spate de la un iepure (1,8 kg intreg)
1 lingurita oregano
sare
piper
3 morcovi
10 catei usturoi
1 cescuta vin roze
1 cana apa
4 cartofi potriviti
100 ml suc rosii

Mod de preparare:

Carne de iepure, transata si spalata bine, am condimentat-o cu sare, piper si oregano. Intr-o tava unsa cu ulei, am pus carnea, morcovul taiat rondele, cateii de usturoi, vinul si apa, apoi am dat la cuptor pentru cca 1 ora. Am adaugat apoi cartofii taiati cuburi si am mai lasat ca 30 minute. In aceasta perioada am intors carnea de cateva ori, si am completat cu apa de cate ori a fost cazul. Cu jumatate de ora inainte de final, am pus sucul de rosii.

Reteta Iepure la cuptor este recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete iepure iepure cuptor retete carne friptura iepure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2413 viz    0 com
3496 viz    0 com
1477 viz    0 com
1969 viz    0 com
1491 viz    0 com
2761 viz    0 com
2017 viz    0 com
2827 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014412 (s)