News Flash:

Iepure cu curry rosu

27 Mai 2011
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
Iepure cu curry rosu
Ingrediente: 4 pulpe de iepure, dezosate 8 buc. porumb 1 cutie de sparanghel 300 ml lapte de nuca de cocos 2 linguri suc de lamaie 2 linguri praf de curry rosu cateva tulpini de arpagic 1/2 manunchi de coriandru verde 4 linguri ulei de masline sare piper Mod de preparare: 1. Se spala porumbul si se fierbe in apa sarata cca. 7 minute. 2. Se scurge de suc sparanghelul din conserva. 3. Se taie carnea de iepure in cubulete si se frige in ulei de masline, pe toate partile, pana cand se rumeneste. Se adauga laptele de cocos, sucul de lamaie si praful de curry si se fierb impreuna 5-7 minute. Se adauga porumbul si se mai fierbe 5 minute. Se pun sare, piper, apoi sparanghel si, din nou, se mai fierbe 5 minute. 4. Preparatul se serveste fierbinte cu arpagic taiat bucati mici si coriandru tocat foarte fin, ambele presarate peste carne. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.culinar.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

porumb coriandru verde salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2164 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012728 (s)