News Flash:

Iepurasi de ciocolata

24 Mai 2012
1981 Vizualizari | 0 Comentarii
Iepurasi de ciocolata
Ingrediente:

1 ou batut
150 g unt rece
300 g faina
100 g ciocolata alba topita
110 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie
bombonele decorative

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade, amestecam untul cu faina si apoi adaugam zaharul, vanilia si oul. Framantam pana obtinem un alouat fin, intindem aluatul intr-o foaie groasa de 5 mm. Taiem foaia cu ajutorul unei forme de iepuras. Asezam iepurasii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bagam tava la cuptorul pre-incalzit timp de 10 minute. Ungem biscuitii cu ciocolata topita si deasupra presaram bombonele decorative.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt faina ciocolata alba zahar bombonele tava ciocolata topita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1734 viz    0 com
1576 viz    0 com
4300 viz    0 com
2600 viz    0 com
2337 viz    0 com
4006 viz    0 com
3164 viz    0 com
13989 viz    0 com
2054 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035319 (s)